ÅRETS JULEGAVE - Nå får du kjemperabatt på årskort

Fram til jul legger vi ut et begrenset antall Årskort  til KUN kr 990,- (ordinær pris 1.590,-). Gjelder i et år fra dato til dato. Søskenrabatt: Barn nr.2 kr.950,-, Barn nr 3, 4 osv. KUN 590,-. Gjelder for barn fra 1 til 12 år. Kortene inkluderer adgang for 1 voksen sammen med barnet. Les mer.
Publisert: 09/11/16 oppdatert: 15/11/17

All erfaring viser at de med årskort besøker Barnas Lekeland ofte og mye. Derfor er dette et virkelig pang-tilbud som gir en veldig lav pris per besøk. Superrabatten gjelder som sagt et begrenset antall kort, så kjøp i dag!

Kortene selges på Barnas Lekeland i Ålesund

Du kan også bestille på e-post til   Når vi har mottatt bestillingen, sender vi deg vårt bankgironummer og en referansekode. Husk å oppgi korrekt postadresse og telefonnummer. Når pengene er registrert mottatt, postsender vi det du har bestilt.

Barseltreff og Småbarntreff hver torsdag fra 11-14

barseltreff-og-smabarntreff

Litt forandring i hverdagen er bra for store og minste. Ta med barselgruppen, eller kom alene og møt andre i samme situasjon. Småbarnavdelingen er virkelig blitt et treffsted for kos, lek – og et lite måltid. 

Les mer

Skal du ha bursdagsselskap ? Spør oss i dag!

bursdagsselskap-i-host-send-oss-en-foresporsel-i-dag

Bursdagsselskap på Barnas Lekeland er populært som aldri før, både i Ålesund og i Molde. Det lønner seg å være tidlig ute. Klikk på det blå feltet under for mer informasjon, priser og...

Les mer

Full fart på helligdager og inneklemte dager

full-fart-pa-helligdager-og-inneklemte-dager

Perioden 30.4. til 22.5. er full av dem, men vi har åpent alle dager, bortsett fra 17. mai. Hjertelig velkommen til lek, moro og vårsprell. KLIKK PÅ OVERSKRIFTEN FOR ÅPNINGSTIDENE.

Les mer
60k