ÅRETS JULEGAVE - Nå får du kjemperabatt på årskort

Fram til jul legger vi ut et begrenset antall Årskort  til KUN kr 990,- (ordinær pris 1.590,-). Gjelder i et år fra dato til dato. Søskenrabatt: Barn nr.2 kr.950,-, Barn nr 3, 4 osv. KUN 590,-. Gjelder for barn fra 1 til 12 år. Kortene inkluderer adgang for 1 voksen sammen med barnet. Les mer.
Publisert: 09/11/16 oppdatert: 15/11/17

All erfaring viser at de med årskort besøker Barnas Lekeland ofte og mye. Derfor er dette et virkelig pang-tilbud som gir en veldig lav pris per besøk. Superrabatten gjelder som sagt et begrenset antall kort, så kjøp i dag!

Kortene selges på Barnas Lekeland i Ålesund

Du kan også bestille på e-post til   Når vi har mottatt bestillingen, sender vi deg vårt bankgironummer og en referansekode. Husk å oppgi korrekt postadresse og telefonnummer. Når pengene er registrert mottatt, postsender vi det du har bestilt.

Barseltreff og Småbarntreff hver torsdag fra 11-14

barseltreff-og-smabarntreff

Litt forandring i hverdagen er bra for store og minste. Ta med barselgruppen, eller kom alene og møt andre i samme situasjon. Småbarnavdelingen er virkelig blitt et treffsted for kos, lek – og et lite måltid. 

Les mer

Skal du ha bursdagsselskap ? Spør oss i dag!

bursdagsselskap-i-host-send-oss-en-foresporsel-i-dag

Bursdagsselskap på Barnas Lekeland er populært som aldri før, både i Ålesund og i Molde. Det lønner seg å være tidlig ute. Klikk på det blå feltet under for mer informasjon, priser og...

Les mer

Full fart fra 10-18 hver dag i hele vinterferien

full-fart-fra-10-18-hver-dag-i-hele-vinterferien

Både i Ålesund og i Molde: Møteplassen for små og store holder åpent fra 10-18 hver dag t.o.m søndag 25. februar. Velkommen til lek, moro og deilige forfriskninger.

Les mer
60k