ÅRETS JULEGAVE - Nå får du kjemperabatt på årskort

Fram til jul legger vi ut et begrenset antall Årskort  til KUN kr 990,- (ordinær pris 1.590,-). Gjelder i et år fra dato til dato. Søskenrabatt: Barn nr.2 kr.950,-, Barn nr 3, 4 osv. KUN 590,-. Gjelder for barn fra 1 til 12 år. Kortene inkluderer adgang for 1 voksen sammen med barnet. Les mer.
Publisert: 09/11/16 oppdatert: 15/11/17

All erfaring viser at de med årskort besøker Barnas Lekeland ofte og mye. Derfor er dette et virkelig pang-tilbud som gir en veldig lav pris per besøk. Superrabatten gjelder som sagt et begrenset antall kort, så kjøp i dag!

Kortene selges på Barnas Lekeland i Ålesund

Du kan også bestille på e-post til   Når vi har mottatt bestillingen, sender vi deg vårt bankgironummer og en referansekode. Husk å oppgi korrekt postadresse og telefonnummer. Når pengene er registrert mottatt, postsender vi det du har bestilt.

Barseltreff og Småbarntreff hver torsdag fra 11-14

barseltreff-og-smabarntreff

Litt forandring i hverdagen er bra for store og minste. Ta med barselgruppen, eller kom alene og møt andre i samme situasjon. Småbarnavdelingen er virkelig blitt et treffsted for kos, lek – og et lite måltid. 

Les mer

Møt de heldige som fikk treffe Marcus og Martinus

mot-de-heldige-som-fikk-treffe-marcus-og-martinus

Etter en enorm respons på konkurransen vår, ble Elvira og Johanna trukket ut som vinnere. Premien var billetter til MiniJugend og et personlig møte med Marcus og Johannes. Klikk her for å se mer. 

Les mer
60k