Møt Barnas Lekeland på Minjugend i Ålesund

Barnas Lekeland er i år med på verdens første Minijugend-festival 19.8. !! Der skal vi ha morsomme aktiviteter nede på matta på Color Line Stadion. Marcus & Martinus, Freddy Kalas og Sval kommer også.  

Publisert: 05/05/17 oppdatert: 18/05/17

Vi vil ikke røpe hva Barnas Lekeland har funnet på. Noen overraskelser må det være. Men sikkert er det at dette blir en megakul opplevelse. Alle de ti tusen billettene er for lengst utsolgt. Når vi leser omtalen av artistene, er det lett å forstå at denne dagen kommer til å bli noe av det største som har skjedd på Nordvestlandet:

Tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ti år vant MGPjr med låten "To dråper vann”. Siden den gang har tvillingparet fra Trofors oppnådd en eventyrlig suksess og bygd opp en enorm fanskare som er få forunt. 12. november spilte de to utsolgte konserter i Oslo Spektrum og ble hyllet av anmeldere og fans.

Freddy Kalas – «Sjefen for fest» har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsangslåter. Freddy Kalas, som egentlig heter Fredrik Auke, har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Med 110 millioner avspillinger og den 3. mest strømmede norske artisten i Norge i 2015, kan det se ut til at han har klart nettopp det.

Sval - Sval Rosenløw Eeg (17) -  vant MGP junior med sangen «Trenger deg» da hun var 12 år. Sangen gikk rett til førsteplass på iTunes, og ble hyllet av så vel kritikere som unge fans. VG skrev: «Popkunst i ydmyk enkelhet». Siden har Sval gitt ut flere singler, blant annet «Tidsfrist» (listet på både mP3 og P1) og «To år tilbake», som ble en umiddelbar hit.

Vi gjør det enkelt i sommer: Åpent fra 10-18 alle dager.

vi-gjor-det-enkelt-i-sommer-apent-fra-10-18-alle-dager

Disse åpningstidene gjelder f.o.m. mandag 26. juni t.o.m. søndag 20. august – altså hele skoleferien. De gjelder for Barnas Lekeland i både Ålesund og Molde. Velkommen til lek og moro - uansett vær. 

Les mer
60k